Concept


Viziunea noastră este să dezvoltăm
cea mai mare reţea de magazine
online specializate din România

eRetail


eRetail Romania este compania care pune în mişcare şi revigorează piaţa de e-commerce prin crearea unei reţele de magazine online specializate, care să pună la dispoziţia clienţilor o gamă diversificată de produse de cea mai bună calitate, oferite intr-un mediu cât mai prietenos.

Suntem conştienţi că piata online are nevoie de o alternativă la retailerii foarte mari, un concept care să insiste pe calitate şi care să pună într-o lumină corectă brandurile cu standarde înalte.

Obiectivul principal al magazinelor eRetail este adaptarea la clientul final şi dezvoltarea unei experienţe personale şi unice între brand şi client, experienţă care în magazinele foarte mari se pierde şi pentru care este nevoie de creionarea unui magazin online specific fiecărui set de valori, definite în mod particular pentru fiecare brand.

Misiunea eRetail este să devină etalonul calităţii şi încrederii în piata online din România şi să ofere servicii profesioniste şi produse de cea mai bună calitate. De aceea, fiecare brand din portofoliul eRetail, va fi supus unui proces elaborat de selecţie şi confirmare, înainte de a fi validat pentru piaţa online din România.

Ne propunem să avem performanţe înalte în fiecare detaliu al activităţii noastre şi să construim pe termen lung un business de succes bazat pe o fundaţie solidă, astfel ca, bunăstarea noastră să se perpetueze şi în jurul nostru.